Βιογραφικά Στοιχεία

Γεννήθηκε στην Φρανκφούρτη Γερμανίας αλλά μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε αρχικά Νοσηλευτική στην Τριτοβάθμια σχολή Νοσηλευτικής (ΤΕΙ) «Olga von Lersner Krankenpflegeschule» στην Φρανκφούρτη.

Παράλληλα με τις σπουδές της στη νοσηλευτική εργάστηκε για ένα χρόνο ως βοηθός νοσηλεύτριας σε ιδιωτική μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης καθώς και για δύο χρόνια ως βοηθός στον γερμανικό κρατικό οργανισμό παροχής κοινωνικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης «KOMM ambulante Dienste e.V.» στον τομέα κοινωνικο-παιδαγωγικής αρωγής σε ηλικιωμένους και σε ΑμεΑ, όπου παρείχε κατ’ οίκον υπηρεσίες σε ασθενείς με άνοια, καταθλιπτικές, κινητικές και νευρολογικές νόσους.

Ακολούθησαν οι σπουδές της στην οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο του Goethe στην Φρανκφούρτη τις οποίες ολοκλήρωσε το 2007, ενώ ταυτόχρονα προσελήφθη στο δημόσιο Νοσοκομείο «Agaplesion Markus Krankenhaus» όπου εργάστηκε ως νοσηλεύτρια σε μόνιμη βάση σε ορθοπεδικό, καρδιολογικό και γυναικολογικό τμήμα.

Κατόπιν εργάστηκε ως χειρουργός οδοντίατρος για ένα χρόνο στο ιδιωτικό οδοντιατρείο του Δρ. Μπούργκχαρντ Χάν στην Φρανκφούρτη και για δύο χρόνια στο ιδιωτικό Πολυοδοντιατρείο «Easydent A.E.» στην Καλαμαριά.

Την περίοδο 2009/2010 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Εµφυτευµατολογίας (Curriculum Implantologie VI) του Ελληνογερμανικού Οδοντιατρικού Συνδέσμου σε συνεργασία µε την Γερµανική Εταιρεία Εµφυτευµατολογίας (DGI) και την Ακαδηµία Κλινικής Πρακτικής και Επιστήµης (APW).  

Το 2010 ξεκίνησε την λειτουργία του ιδιωτικού της οδοντιατρείου στην Θεσσαλονίκη.

Στη συνεχή προσπάθειά της να προσφέρει υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες και σε παιδιά τον Σεπτέμβρη του 2013 εισήχθη στο τριετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Παιδοδοντιατρική της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης λαμβάνοντας το Μεταπτυχιακό Τίτλο Ειδίκευσης της Παιδοδοντιατρικής (Master of Science in Paediatric Dentistry) με βαθμό «Άριστα». Το αντικείμενο του ερευνητικού ενδιαφέροντός της είναι η οδοντιατρική φοβία σε παιδιά και εφήβους και η ανώδυνη οδοντιατρική αποκατάσταση σε ενήλικους ασθενείς που φοβούνται τον οδοντίατρο.

Σήμερα το οδοντιατρείο της, «Η Νεράιδα των δοντιών» παρέχει οδοντιατρικές υπηρεσίες για όλες τις ηλικιακές ομάδες αλλά κυρίως εξειδικεύεται στην Παιδοδοντιατρική και στην αντιμετώπιση φοβικών ασθενών όλων των ηλικιών ασκώντας ανώδυνη οδοντιατρική με υψηλή αισθητική. Επιπρόσθετα, η γιατρός παρέχει και οδοντιατρική θεραπεία σε παιδιά, εφήβους και φοβικούς ασθενείς κάτω από γενική αναισθησία σε συνεργασία με ιδιωτική κλινική.

Η επιστημονική κατάρτιση της περιλαμβάνει συνεχή παρακολούθηση και συμμετοχή ως ομιλήτρια σε πλήθος Ελληνικών και Διεθνών συνεδρίων και σεμιναρίων, καθώς και δημοσιεύσεις επιστημονικών άρθρων σε Ελληνικά και Διεθνή περιοδικά. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά.

Είναι κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος στην Ελλάδα και στη Γερμανία, μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Hessen στη Γερμανία. Είναι μέλος διεθνών και ελληνικών οδοντιατρικών εταιρειών:

© thesspaidodontiatro.gr - Tollili Christina - Παιδοδοντίατρος, Χειρουργός Οδοντίατρος. All Rights Reserved.

Επικοινωνία

Πυλαίας 43, Κάτω Τούμπα, Τ.Κ. 54454, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

(+30) 2310 932 854

(+30) 6972645405

  info@thesspaidodontiatro.gr

 www.thesspaidodontiatro.gr

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό Δελτίο

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε email από τις τελευταίες ενημερώσεις.