Το Ιατρείο - Η Νεραϊδοχώρα

Το Ιατρείο - Η Νεραϊδοχώρα

Καλώς ήρθατε στη Νεραϊδοχώρα!

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στο παιδί οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ένα περιβάλλον ειδικά σχεδιασμένο για το παιχνίδι και τη διασκέδαση των μικρών μας επισκεπτών, και όλα αυτά σε απόλυτα προσιτές τιμές.

Τα οδοντιατρικά εργαλεία δεν είναι ορατά στον χώρο, ο ενοχλητικός θόρυβος έχει μειωθεί, και το παιδί, κατά τη διάρκεια της θεραπείας του, όσο είναι ξαπλωμένο στην οδοντιατρική καρέκλα, μπορεί να παρακολουθήσει το αγαπημένο του κινούμενο σχέδιο (παιδικό πρόγραμμα), έτσι ώστε να αποσπάται η προσοχή του, με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο! Ο γονέας ενθαρρύνεται να παραμείνει μαζί του στο εξεταστήριο εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις.

Οι ακτινογραφίες που λαμβάνονται γίνονται με ακτινογραφικό digital μηχάνημα έτσι ώστε οι μικροί ασθενείς να εκτίθενται όσο το δυνατόν λιγότερο στην ακτινοβολία.

Τα μέσα αποστείρωσης τόσο των εργαλείων όσο και του ιατρείου απομακρύνουν και τα πιο ανθεκτικά μικρόβια και τους σπόρους τους, ενώ είναι φιλικά και προς το περιβάλλον.

Η Νεραϊδοχώρα σε ένα Δωμάτιο

Το ιατρείο της Νεράιδας των δοντιών είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να αποτελεί έναν ευχάριστο και χαλαρωτικό χώρο για τους γονείς και ένα μέρος φιλικό, χαρούμενο και απόλυτα προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες των παιδιών.

Τόσο η αίθουσα αναμονής, όσο και ο χώρος του ιατρείου έχουν διαμορφωθεί έχοντας ως στόχο την καλή και ευχάριστη ψυχολογία του παιδιού, ώστε η επίσκεψη στον οδοντίατρο, ακόμη και για το παιδί που φοβάται, να είναι ευχάριστη και γεμάτη με παιχνίδι. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος στην αίθουσα αναμονής που υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους είναι γεμάτος με παιχνίδια, βιβλία, μπλοκ ζωγραφικής και άλλες δραστηριότητες για τη δημιουργική και ευχάριστη απασχόλησή τους.

Δεν είναι σπάνιο τα παιδιά να διαμαρτύρονται όχι όταν έρχονται στο ιατρείο μας, αλλά όταν φεύγουν.

© thesspaidodontiatro.gr - Tollili Christina - Παιδοδοντίατρος, Χειρουργός Οδοντίατρος. All Rights Reserved.

Επικοινωνία

Πυλαίας 43, Κάτω Τούμπα, Τ.Κ. 54454, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

(+30) 2310 932 854

(+30) 6972645405

  info@thesspaidodontiatro.gr

 www.thesspaidodontiatro.gr

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό Δελτίο

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε email από τις τελευταίες ενημερώσεις.